ORA-12154 as oracle user, whit the root account it works fine

I've a problem with a client installation if I try to connect to the database. I've the following configuration:1. Database: Running on a Ubuntu Jeos VM, Oracle 11g (Release 11.1.0.6.0 64 bit)2. Client: Running on a CentOS 5.2 VM, Oracle Client 10g Linux 32bitI've configured the tnsnames.ora and sto ...

Oracle ora-3113 when running sql in sqlplus mts. dedicated works fine

when i try to execute a simple query (return 1 row), from sqlplus (in the server database) by shared connection, i recive ora-3113. by dedicated conection it works fine. environment datas : server side (windows 2003 server; 10.2.0.1). part of my trace file : nsprecv: normal exit nsrdr: got NSPTDA pa ...

Oracle ora-3113 when running sql in sqlplus mts. dedicated works fine

when i try to execute a simple query (return 1 row), from sqlplus (in the server database) by shared connection, i recive ora-3113. by dedicated conection it works fine. environment datas : server side (windows 2003 server; 10.2.0.1). part of my trace file : nsprecv: normal exit nsrdr: got NSPTDA pa ...

Oracle ora-3113 when running sql in sqlplus mts. dedicated works fine

when i try to execute a simple query (return 1 row), from sqlplus (in the server database) by shared connection, i recive ora-3113. by dedicated conection it works fine. environment datas : server side (windows 2003 server; 10.2.0.1). part of my trace file : nsprecv: normal exit nsrdr: got NSPTDA pa ...

Oracle ORA-00034: cannot in current PL/SQL sessionbut this works fine in plsql

SQL> select UTL_URL.unescape ('http://search.music.google.co.jp/musicsearch?cc=d1&cp=%A5%DE%A5%B8%A4%C7%B4%B6%BC%D5', 'UTF-8') from dual; select UTL_URL.unescape ('http://search.music.google.co.jp/musicsearch?cc=d1&cp=%A5%DE%A5%B8%A4%C7%B4%B6%BC%D5', 'UTF-8') from dual * ERROR at line 1: ...

Can't login remote oracle?But sqlplus works fine!

Ocilogon can't login remote oracle server?But sqlplus works fine!--------------------------------------------------------------php 4.0.1pl2oracle 8iweb server: NES 3.6os : Solaris 2.6Oracle is resident at another server,its sid is 'webdb' and service name is 'net.db.host.com'I set up oracle 8i clien ...

tnsping works but session can't establish

I hope someone can help out on this. I am trying to connect to a Oracle 8.1.7 database on a remote server. The SID and Listener are fine as I can TNSPING and establish a session if I am VPN'd to the remote machine. My question is, why can I not establish a database session without being VPN'd? TNSPI ...

Oracle SQL works fine in SQLPLUS but not in Report25 ???

I have the following query written in Reports 2.5.5.2.5, it works fine when I connect to Oracle 7.3.2.3. However, when I connect to a Oracle 9i database, it returns ORA-00904: "ABC":invalid identifier. SELECT SV_TYPE|| SV_DESC ABC FROM SERVICE ORDER BY ABC; It works fine in O9i only when alias "ABC" ...

Oracle propagation fails while dblink works fine

I'm experiencing the below error (got from SYS.USER_QUEUE_SCHEDULES) while message propagation through a dblink. The dblink works fine for ordinary use such as selects.The instance has 1 target instance to propagate to from different queues. None of the propagations work, however each of the underly ...

Oracle Same Querie returns error only on 9i, on 10g it works fine

I have the following select that returns an ORA-01792 ONLY on 9i. I've ran the same querie on 10g and it works fine... Does anyone have some helpfull information ?SELECT ORCAMENTOS.NUMPED,ORCAMENTOS.GARANTIA ,ORCAMENTOS.CHAVE_PEDIDO ,JOBS.NOME ,JOBS.ENDERECO ,JOBS.CEP ,JOBS.CIDADE ,ESTADOS_JOB.SIGLA ...

Oracle ORA-06413 and ORA-1254

I am trying to install UPK (UPK is oracle product), while installing it is asking for database details (Username,Password and DB connection string ) and I gave all the details and it throws below error. Error:[Microsoft][ODBC driver for Oracle][Oracle]ORA-06413:Connection not open.(06413)Error:{Orac ...

Oracle Text Index works fine consistently with Table, but not on underlying View

We are facing weird issue relating to Oracle Text Indexes. Search using Oracle Text Indexworks fine on a Table, but when running query on View it gives sometimes (not consistently)ORA-20000: Oracle Text error:DRG-10849: catsearch does not support functional invocationDRG-10599: column is not indexed ...

Oracle Enqueue works fine Dequeue works when run manually but not via Notification

My Enqueue works fine. My Dequeue procedure works fine when run manually. But when I register a notification the procedure is not called.The log file shows:ORACLE_HOME = /u01/app/oracle/product/10.2.0System name: LinuxNode name: gooch.comRelease: 2.4.21-50.ELsmpVersion: #1 SMP Tue May 8 17:18:29 EDT ...

jQuery replacing src with attr works fine in FF and fail in IE7 ( for a little galery of pictures )

Hi,You'll find below my code.This code works fine in FF2 et FF3 but not in IE7 .I ll take any ideaI tried with the document ready tag and it's the same .<script type="text/javascript">$(function(){$("#productContentInnerGallery a").click(function(){   ...

jQuery getJSON problem with IE6 / IE7 but works fine with IE8 / FF

I am having problem with IE6 / IE7 but IE8 works fine.Here's my ajax call***********************************************************function getJSonDate() {   var Usex ="";   var Uminage = "";   var Umaxage ="";   var ...

jQuery Ajax Problem with IE works fine on FF

Hi,I am having problem with IE6 / IE7 but IE8 works fine.Here's my ajax call***********************************************************function getJSonDate() {    var Usex ="";    var Uminage = "";    var Umaxage = ...

jQuery works fine locally but not so great online

I'm not very experienced with jQuery and I'm trying to use it on a website: www.fallinlovewithphotography.comOn my computer (Mac OS X with MAMP) works fine but online the photos I'm trying to slide get resized.Can anybody tell me what i'm doing wrong or what can be the issue? ...

jQuery works fine locally but not so great online

Hello,I'm not very experienced with jQuery and I'm trying to use it on a website:www.fallinlovewithphotography.comOn my computer (Mac OS X with MAMP) works fine but online the photos I'mtrying to slide get resized.Can anybody tell me what i'm doing wrong or what can be the issue? Tha ...

jQuery Possible bug binding events to iframes window (document works fine)

Hi!Tried this question in jQuery(English) without any response so I amhoping for more luck here.I am using jQuery 1.3.2 and for some reason I am trying to add eventlisteners to windows/documents in iframes (yeah I know...) from theparent window and I have run into some problems...Does anyone know wh ...

jQuery Send XML to the server gets "Type Mismatch" error in IE, though works fine with Firefox

HiI have followed instructions on this page:http://blog.reindel.com/2009/06/10/sending-an-xml-document-object-to-php-with-jquery/ and in my case I added following to the HEAD section:<script type="text/javascript" src="jquery-1.3.2.js"></script><script type="text/javascript" src="jque ...

jQuery ajax tabs works fine except in chrome and safari for windows

I'm using the Ajax TABS option to load links into a particular div ( #posts ). Everything works fine except in chrome and safari for windows. I also checked it out in safari on a mac where it also worked fine. In chrome and in safari for windows the content that is suppose to load simply doesn't loa ...

jQuery $("input:checkbox:checked").length not working in IE? Works fine in Firefox.

Hello,   I have spent an hour or more on the issue of $("input:checkbox:checked").length  on ie8 and cannot think of any idea to overcome this problem. It always gives 0 value on IE8 while Firefox works fine. Is this a bug? I am using jquery-1.4.2.min.js. Please help. ...

jQuery .click() or .animate(); not working in Webkit or IE (works fine in Firefox)

This works fine in Firefox but not in the Webkit browsers or IE$(document).ready(function(){  $('#lastweek').hide();  $('#nextweek').click(function(){      var lvalue = parseInt($('#weekholder').css('left'));      if(lvalue > '-818'){   ...

jQuery Code works fine, just don't like it.

I'm working through a scollTo tutorial and it works fine, I just don't care for the way it is laid out and I'm hoping someone may have a better way.  I've tweaked it a little, mostly so that I can understand it better, but I'm still not happy with it.What I'd like to do is to drop the id on the ...

jQuery Works fine in Firefox but got issues in Internet Explorer

Sorry if this is not the right forum. Im stuck. Friend of mine made this script and it works fine in FF (check url beneath) but it wont load the same way in IE. Well it wont load at all there. Can anyone see the problem right away? Im very new to this and iv'e been looking everywhere to try a f ...

jQuery Toggle container flickers in Firefox 3.6 - why? Works fine in everything else...

I'm building up a site with quite a bit of jQuery. Everything works fine except for the footer of the page which uses a toggle to show/hide some extra links.It opens and closes fine but in Firefox 3.6 (PC only - works fine on the Mac) if you expand the links and then click 'Click for less links' and ...

Okay so I finished my codes it works fine but i need help!! STRING MANIPULATION

so everything works fine except that for jumblestring function, its not suppose to change the string but when entered a long string such as aslkdjflaksjdfkljas sdkjflid it will change the string... can anyone help me ??also for count consonants, it counts anything thats not vowels... for instance it ...

any idea why this freezes in IE? works fine in chrome

[CODE]<script type="text/javascript" language="Javascript"> <!-- Hide script from older browsersfunction toggleMenu(currMenu) {if (document.getElementById) {thisMenu = document.getElementById(currMenu).styleif (thisMenu.display == "block") {thisMenu.display = ...

page breaks in IE but works fine in firefox and chrome

hii have built a page that works fine in firefox and chrome but breaks in IE. I am also using smarty. I have checked css and html but unable to resolve it.I have uploaded the page here: http://anceop.com/jobs/please help me to resolve the issue. ...

Works fine with IE8 but not at all with Firefox... Help!

See http:\\www.smoli.comI just added the SmoothDivScroll (jQuery add-on) to my page to create scrolling images at the bottom.Unfortunately as a result the table no longer resized correctly to the size of the screen, and the scrolling does not work. This only happens in Firefox, in IE8 everything wor ...

script works fine via cmd line but not via cron

The following script works fine when run via cmd line:#!/bin/bashDATE=`date +%y-%m-%d-%H%M`/usr/bin/mysqlhotcopy -u root -p password mydb /root/bu --allowold --keepoldtar -czvf /root/sql/myhc-$DATE.tar.gz -C /root/bu mydbbut when run via cron, the tar cmd only tars up a few of the files copied into ...

jQuery .ajax()-error isn't fired in v1.4.2 ?! (v1.3.2 works fine..)

about two weeks ago i reported:http://dev.jquery.com/ticket/6173it's about that using$.ajax({error: myCallback});the "myCallback" isn't fired when the ajax-request is aborted (e.g. by hitting ESC)i wonder if i am doing something wrong, however in jq1.3.2 it just works fine.. ...

URGENT, Need help with overflowing content on DIV (FF works fine, IE doesn't) !!

everyone, I'm from Uruguay (so I speak Spanish), so please be patient with my basic English :) I really need help!!I'm working with a fourth generation language (4GL) development tool that automaticly generates the HTML code for me. Of course it isn't an optimized code, but it works... except now!I ...

External .js swing works fine in Firefox, but not in IE

(I'm sorry I have to re-post it here cause I'm not sire where should I post this thread, sorry again)I'm trying to use an external Countdown js in my html. It works fine in Firefox but not in IE. I have put both the .js and html in the same folder. this is the html code<html><body><sc ...

Application works fine in mozilla but not in IE

There is a web application that I made. Using javascript, YUI(yahoo user interface), cgi. The application works fine with mozilla, but when the same application is accessed through latest IE there are issues with the dialog boxes they are not getting displayed. So I am not able to deploy it. Is is a ...

Code works fine in F/Fox but not in IE

Ok so I have a php script that works just fine in Firefox, but in IE it does not work. By 'not work' I mean when I hit submit all of my processing does not happen, whereas in Firefox it works fine and the form is processed:<html> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" ...

0608 RETRY CLIENTFILE Error only when using dhcpsd. bootp envionment works fine.

We have a CSM 1.5.1.2 Heterogenious cluster. The Cluster Manager is AIX 5.3-04_3 Some of the nodes are SP Silver nodes. CSM works great, as does NIM (When installing AIX on nodes), but only when I use bootp as the network boot manager. As soon as I switch to dhcpsd environment, which works fine for ...

Eth0 Failed (but modem works fine)

I did a search on this and there are several examples of the Eth0....Failed message coming up at boot, but my example is slightly different - though I get the message, everything works fine. As well as my US Robotics modem that I currently use, I still have an internal 'winmodem' installed (from the ...

expandable menu jquery not working on IE works fine in other

need help to modify this code to make it work in IE . other browsers works fine.   <script src="js/jquery-1.5.1.min.js" type="text/javascript" charset="utf-8"></script> <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { $("#view_products").click(function () { $("#n ...

Works fine IE not with netscape 4.x

Works fine with IE not with netscape 4.x I have the following menu, that work fine with IE, when I click on e.i Appliances, it will feed a value into $cat and run the need script. when I run it from netscape I will get a blank page with nothing feed in $cat. • <A href="index.php?cat=Applian ...

Screen flickers with DVI cable, works fine with analog

I just setup a new Samsung 214T display. I preferred to connect it with the DVI cable, but when I do, the screen flickers constantly making it totally unuseable. If I connect the analog cable, it works fine, no flickering. Any ideas on what might be causing this? Could it be a bad DVI cable or is it ...

jQuery User attribute as "value" not works in FF and chrome but other attributes are works fine

EDIT: attachment modified UserAttribute_Not_WorksText with 1.5.2(works well) and 1.6.1I am using the user attribute as "value" in my div element. when i click on it i will access this attribute, it works in IE but not in FF and chrome.<div id="myId1" class="myclass" value="1">Click this Elemen ...

Works fine, then not so fine

when I install suse, I get a weird problem. I always wind up having this problem where when I install, the mouse works fine, but once I get to the desktop, it doesnt work so fine anymore. I was wondereing what can I do about it, I would try and change the settings in some panel, but I dont know the ...

query works fine outside union, but doesn't work .. .

I have the following query which works fine when it's executed as a single query. but when i union the result of this query with other queries, it returns a different set of data.any one know why that might be the case??select top 100 max(contact._id) "_id", max(old_trans.date) "callb ...

MS access back-end works fine, but SQL server back end NOT working for Access project

HiI have 2 forms, each associated with its own table - they are linked together only by the fact that they share a common field, CustomerID....I create a form (for table 1, called Customers) that brings up another form (for table 2, called Projects) based on the CustomerId that is selected in the fi ...

No network sync, local sync works fine

i ve got db2 everyplace 7.1 running on windows 2000. A local syncronisation of the sample database works fine but when i try syncing via mocha ppp on our network an error 603 occurs. Pressing ok on the sync client app does not help.the only difference to the local sync is the network, so where is th ...

FC4 - WEIRD display issues (FC3 works fine) - GF 6800GT - x86_64

This is a bit weird. FC3 works fine, but this new FC4 has this issue I had with Ubuntu's latest - my displays (LCDs - I run 2 of them through my dual-head Geforce 6800GT) look more like an old NES/Nintendo console screwing up after being hit too much (weird blocks all over the place on a otherwise b ...

IE works fine Firefox issue

I have the following code. It works fine in IE but not FF.If I put about 20 records, I can scroll with FF fine. However, just one or fewer than scrollable records, it stretches out.For example, when there is one record, FF puts in the middle instead in the top row.<html><head><meta na ...

SQLCODE -551 in VS 2005, while DB2 Connect works fine

I've installed the following version of DB2 Connect: ============================================================About DB2 Administration Tools Environment============================================================DB2 administration tools level:Product identifier SQL08026Level identifier 03070106Le ...

box model which is works fine always in IE but not in FF and NS

i have a box model which is works fine always in IE but not in FF and NS (not always)sometimes needs refresh to work...otherwise the last div takes the properties of the second last div.... and i dont know what is happeningi forgot to mension that if i have 50 boxes only 1-2 have this problem...and ...