Ubuntu Lexar card reader gs-ufd-20sa-tp

I just acquired a Lexar pcmcia card reader (model gs-ufd-20sa-tp) and amtrying to connect it to my laptop (Asus M50V) running 10.04 LTS. It connects to the usb port and allows reading of PCMCIA cards... I've got a couple of old pcmcia flash ram cards I'd like to access.When I connect the device, dme ...

Slicehost VPS and Media Temple (gs)

Many folk seem to subscribe to the method of using Slicehost VPS exclusively for hosting applications, data etc, and Google Apps for the email side of things. My situation is this; I have a 256mg Slice for my (soon-to-be) company site. I also have a Media Temple (gs) account I have been using for a ...

tp link wn321g-ubuntu 10.10 problem

my name is imam. i from indonesia. sorry my english is not good.i use tohiba l510 include realtek wifi adapter. realtek adapter can connect hotspot but tp link usb adapter cant.the problem with my ubuntu 10.10 and usb wifi tp link wn321g, like this :imim2011@imim:~$ dmesg | grep rt2[ 16.122285] rt28 ...

transaction processing(TP) monitor elements

does anyone know what are these monitor elements forTP Monitor client user ID TP Monitor client workstation name TP Monitor client application name TP Monitor client accounting stringI have seen from a monitoring tool that these are application connected but when I do "list applications show de ...

Can't detect my TP 5x machines as ThinkPads

This machine is only detected as a desktop and not as a ThinkPadKL835716 | IBM | 1858CLG | ThinkPad R52 | L3EGLM6 | 1F0A8C8148FA11CBADD5E25711C4D1B4 | It works fine with TP 3x - 4xMaverick63 ...

Problem with GeForce 6800 GS

I recently got a new Gigabyte nVidia GeForce 6800 GS GPU (PCIx). Now when i try to play any game the system restarts. My over all system config is Asus P5LD2-Vm Motherboard (Socket 775, Intel 945G chipset), Patriot 1GB DDR2 Memory (512x2 Dual Channel), Intel 4 processor (3 GHz with HT), Aspire 450W ...

Boot hang on TP T20

I have a problem with booting freeze on ThinkPad T20 [2647-86G], I have changed the Intel boot agent driver [intlbtaq.exe, ver. 4.0.17] without properly reading the manual, where stays: "Versions 4.0.15 and 4.0.17 requires particular ThinkPad BIOS versions (listed below) for WOL based remote in ...

Imagemagick problem - GS

Im really grasping at straws here. I realise this may not be the best place to post this thread, but am really having problems with this one.I have a linux box with PHP, imagemagick and ghostscript installed.When a user uploads a photo, its meant to get a copyright appended to the bottom of it. In o ...

Ubuntu GeForce 9500 M GS driver

I have been using Ubuntu 10.04 LTS Lucid Lynx for quite a while now. I fully migrated from Windows. Everything is working pretty well and it's running smoothly. I have been able to solve all the small problems I faced with help of google and linux-geek friends, there's just one problem I couldn't so ...

Galaxy Gforce 7100 GS driver | HP D2360 driver

Guys do you have any source where i can download drivers for my video card and printer im currently using SLED 10.Need drivers for the ff:Galaxy Gforce 7100 GS 256MB video cardHP D2360 Printer. ...

GeForce 7600 GS Hassles!!!

Hi, I've recently installed a 512mb Geforce 7600 GS vid card, and have had nothing but troubles....i'm running amd 64 4000 on an msi k8n neo4 mboardmy problem being when i install the video card drivers all seems to be ok, but then the screen becomes covered in sketchy lines(kinda hard to explain wh ...

NVIDIA GeForce 7300 GS wont stay installed

I have a NVIDIA GeForce 7300 GS and it has worked brilliantly for 2 years.I recently had to re-format my PC. I went to install the drivers for the card and it worked fine.However when I rebooted my computer the drivers appear to have been uninstalled and no longer work.Any input will be much appreci ...

Antique Roadshow: Apple ][GS

all. This is a nice forum. I've had countless computer questions over the years go unanswered....it can be just plain taxing and time consuming to really get adept if you work away from one most of the time, like me. Anyway... As the Apple || came to it's final days (prompting Steve Wozniak to leave ...

Ubuntu Nvidia 8400 GS not working

everybody. I have this little weird problem:Recently I made a small machine with an intel mobo D945GCLF (atom proc 1.6 ghz, everything integrated), 2 GB RAM, 2 HDD (80 GB for OS, 1.5 TB for storage). Everything was fine, I used an Ubuntu live CD to test if it booted, then installed Win7 RC to test m ...

FC6, Samba samba-3.0.23c-2, permissions problems in tp.log

I'm putting a new FC6 system together (to replace my several-years-old FC1 server); this is just a personal server and I use samba to create a file share for access by a few windows machines. I'm having some problems related to permissions, but I can't seem to solve them.On the FC6 system, I created ...

Nvidia GeForce 7900 GS Random Screen Flicker

guys, I've been struggling with a recent video card issue which causes my new video card (256MB Nvidia GeForce 7900 GS) to flicker several times per hour no matter what I'm doing (flickers last about 1 second and it doesn't seem to hinder processing or game-play). I would greatly appreciate any idea ...

Ubuntu tp fancontrol - complete beginner

Just loaded my first Ubuntu - and I like. Got my old IBM T41 up and running.Tried getting the tp-fancontrol to work for several hours - still no luck.I believe I 've been through all available forum replies and other pages on the subject - but as im complete beginner to Linux, can some one please ho ...

configuring TP LINK WN321G wireless LAN card on RH 5.1

i have a TP LINK WN321G wireless LAN card. when i plugged it into my Ubuntu 9.10 it was automatically recognized and configured by ubuntu and starts workingi do have a RH 5.1 running on VirtualBox the problem is when i starts RH 5.1 it cant see that wireless lan card. i do select TP-LINK wireless ad ...

Network tp-cable portforwarding apache???

I have two Pc's with Windows XP on both. on pc1 i have the internetsharing to pc2, they are connected with an ordinary TP cable... On pc2 i have Apache webserver and i want other computers to see my homepage on my webserver, how is that possible?I understand it has something to do with portforwardin ...

configuring wireless lan (TP-Link) with redhat 5.5

i have Redhat 5.5 and want to configure my TP-LINK TL-WN321G 54Mbps USB Wireless Lan card with it.when i plugged my TP-LINK TL-WN321G 54Mbps USB Wireless Lan card into my system my /sbin/lspci is Quote: ...

TP-Link card problem

I need some help with Ubuntu 6.10 and TP-link (I guess) TL-WN 551G card.I have installed Ubuntu for my friend, and although it recognizes the wireless card, I can barely connect to the internet. The dhclient often replies no IP number, and if we succeeded to connect, the transfer is desperately slow ...

Anyone know of a good tutorial for the GS-DOS embedded operating system?

I'm trying to figure out how to work with an operating system called GS-DOS. (Full name appears to be 'General Software Embedded[v2]'). It is being used in a handheld barcode scanner I have been asked to work with, in the hopes that I can figure out how to program it. I have no real experience with ...

TP-Link WN321G Problems on Ubuntu 9.04 x64

I have a TP-Link WN321G Wireless USB adapter (chipset RT73 I believe) and I'm having a lot of difficulty using it on 9.04 x64. According to other forums and documentation, my device should be supported out of the box by Ubuntu -- and it is... to some extent. As far as I know, I can connect using the ...

Dual Dvi connector on XFX 7600 GS..which 1 to use for CRT?

I recently got my XFX 7600 GS with 2 DVI connectors..the pack also contains 2 DVI to vga pin adapter..since this is my first card with such a connector, i'm kind of confused as to which of the 2 dvi connector to connect to my monitor..Also , i've heard that there is a bandwidth restriction of a maxi ...

com.ibm.gs.houston.saz.trp.utils

i want to use the class "com.ibm.gs.houston.saz.trp.utils.TemporaryRegistrationPermit" but i really dont know how this is done. how can i get the class file for this. I searched alot on the net and couldnt find it. am i going in the wrong direction.It has ibm in the path so i thought you guyz might ...

Ubuntu No volume control GS Streamer plugins and/devices found

I switched on my laptop this morning only to find there is no sound, and there is a little red X over the sound icon.When I click on it, it says "No volume control GS Streamer plugins and/devices found."(1) Does this mean that my sound card died overnight?(2) Is it merely not being recogni ...

Yoper v2.1 -- Can't Mount Lexar Jumpdrive

I'm running Yoper, and I can't seem to mount my USB memory stick (lexar jumpdrive 128MB) I'll insert it, and the green light will go on, meaning that linux sees it, but i can't mount it. I've tried:Code: ...

Kubuntu AR242x, Nvidia 8400 GS?

OK, this is my day 6 in Kubuntu. I figured out how to set up my wireless card, from http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=743299&highlight=atheros+ar5007 (http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=743299& highlight=atheros+ar5007)It works just fine, the only problem i have is i need to exe ...

installing the Lexar Jumpdrive Secure 256 MB on Redhat

everyone whats up! I just joined the forum and I dont know if anyone answered this yet but how do i install a 256 mb lexar jumpdrive secure on redhat linux version 9.0? I need to know the full details on how to get the OS to recognize the drive and how to mount it and etc.. ...

Lexar USB Card Reader Problem

I have a Lexar Media card reader, and when I plug into into the USB slot nothing happens and it's not visible from Konqueror. I'm assuming I have to mount it somehow, but how? I "googled" it and someone said that USB devices appear under SDAx. Well my last partition is SDA13, and when I pl ...

Ubuntu on 1gb Lexar jumpdrive

does anyone know how i can get ubuntu to run on my 1gb Lexar jumpdrive? i think it can be done and i would love to be able to take ubuntu with me everywhere. ...

Ubuntu nvidia 7200 gs drivers????

hii hav a nvidia geforce 7200 gs graphics card in my desktopi hav instld ubuntu 8.1 how can i install the drivers for my card.. ...

How to Install TP-LINK WN321G usb wireless adapter on RHEL 4 ?

I recently bought a TP-LINK WN321G Wifi USB adapter and tried using it on my desktop with new installation of RHEL 4. The driver cd that came with the adapter never had any Linux drivers.I started the httpd server. I choose "Auto DHCP"While configuring the hardware, I choose a driver with ...

Replacement of TP Monitor in Oracle Env.

HiI am working on a Solution for a Prospect. I want to give Oracle Suite of Product(Dev6i) for the existing Legacy Application which is using a TP Monitor. Do I have to suggest something in this ENV equivalent of TP Monitor..?We need to support 500 Users on CUI and 300 Users on GUI concurrently.Plea ...

Setting up TP-Link TL-WN851N 802.11n wireless card on ubuntu

I am new to linux and trying to set up TP-Link TL-WN851N 802.11n wireless card on ubuntu 8.10 . I found the chipset of this is 'atheros' and so I should be able to use the madwifi driver 'ath9k' but I'm having no luck. Any help would be appreciated. Below is some info about my set up"lspci -n ...

Anyone Got A Driver For A TP-LINK TL-WN321G? I've Been Looking Everywhere!!!

I just sucessfuly booted Fedora 11 on my HP DV9700 Laptop with the LiveUSB installer. I was readdy to bring it on a trip and I said to myself as I loaded firefox a minute before we left, Crap, I forgot my bios don't allow use of the wifi card to un-windows systems. So I have my TP-LINK TL-WN321G wif ...

Looking for compatibly information on TP-Link TL-WN821N wireless card

Hello, I don't have Linux yet but I already have a TP-Link TL-WN821N wireless Internet card.I've been told that not all Internet cards have a open source driver, so dose anyone know if i can get it working? And maybe on what system?I'm not sure what operation system I'll be using yet but sporrting m ...

Ubuntu Booting with NV 9600M GS

I just bought an ASUS M70VM-C1 laptop, with an NVidia 9600M GS. When I use the Gutsy DVD I have to boot, it gets to a dialog box that says "Ubuntu is running in low-graphics mode", and then gives me options to either continue to run as is or select a driver. There are no 96XX drivers liste ...

Ubuntu error: tp-connmgr.h: No such file or directory

I have installed telepathy and gabble.. and i m trying to write a c program with "#include <tp-connmgr.h>" line.. when i do:gcc testTelepathy.c `pkg-config --cflags --libs libtelepathy` it gives metestTelepathy.c:2:24: error: tp-connmgr.h: No such file or directoryi have set my PKG_C ...

Ubuntu Cannot mount Lexar compact flash card

Sorry if this has been answered before. I am using Ubuntu EEE on an Acer Aspire One. When I try to access my Lexar compact flash I get this message:http://i95.photobucket.com/albums/l145/brad0022/Screenshot-17.pngI get this error whether I use a card reader or connect my Sony Alpha 100 directly to m ...

Ubuntu lexar multi-card reader

Hi, I am running Ubuntu 8.04 and I want to use my Lexar 2.0 multi-card reader, but It will not recognize. I've tried connecting it and restarting the pc, but no it's just sitting there with its lights blinking, Is there a driver I can use?Edit: Ok, I did some testing and found that it's reading my c ...

Ubuntu compiling gambas 2.7.0 gs.qte disabled

I am trying to compile and have added all the packages from the Gambas install and compile page for Hardy. But the abow gs.qte is disabled.That is the output from the ./configure -C command. I have tried as sudo and without sudo, I tried this on a 64 bit Ubuntu, and now reinstalled a 32 bit and same ...

%gs:0x18

(The following refers to GCC/Linux/32Bit)I'm currently taking an OS course.I'm asked to write a User-Level Thread Library.I'm given the following C method by the school,alongside with a demo on how to use it://A translation required when using an address of a variable//Use this as a black box in you ...

Ubuntu Nvidia 8400m gs help

Im new to ubuntu and i have a dell 1520, everything is fine accept for my nvidia 8400m gs, when i install the update it gives me a gray screen, but its just the display as the system continues in the background, if anyone has a solution or can guide me on how to correctly install the driver i would ...

GS DataGenerator ver 1.5.0 released

Announcing the official release of GS DataGenerator ver 1.5.0. Download afree 30-day functional trial athttp://www.gsapps.com/products/datageneratorGS DataGenerator is a powerful test data generator application designed topopulate a selected database with simulated, but "intelligent" and r ...

FS and GS register

how are we going to define data in the FS and GS register using TASM?For example:in data segment:.data; data herethen:mov ax, @datamov ds, axmov es, axhow do we do something like that for the FS and GS? ...

A "Which Distro?" For 2 GB UFD

I ran the 'which distro?' testers recommended by these forums, but they don't ask an important question: "what is the size in GB of the storage device in which you install the OS and user data?" My answer: I want to put it on a 2 GB UFD (all partitions: root, boot, home, whatever).Relevant ...

Ubuntu installing CAPT driver (gs-esp dependency)

I am new in linux.I want to install a canon printer driver.When I type in console sudo dpkg -i cndrvcups-common_2.20-1_i386.debit will printdpkg: dependency problems prevent configuration of cndrvcups-common:cndrvcups-common depends on gs-esp; however:Package gs-esp is not installed. ...

Ubuntu Visual Effects and the Nvidia GeForce 8400M GS

I recently reinstalled Ubuntu and lost my official Nvidia GeForce 8400M GS drivers.I downloaded them here:http://www.nvidia.com/object/linux-display-ia32-270.41.06-driver.html(it's a .run file)And I cannot remember how I installed them, so was wondering if someone could help?I tried just double-clic ...

Ubuntu TP-Link Wireless Adapter Drivers

I have just built a new computer. I have a USB TP-Link Wireless Adapter which I can't find drivers for for Linux. The model is TL-WN422G. I checked out the website and they don't have drivers for Linux specifically for this model, but I was wondering if anyone had had the same issue and found a work ...